Welkom in mijn praktijk


Mijn naam is Linda Werner en ik woon in het dorp Goutum nabij Leeuwarden.

 

In 2013 ben ik geslaagd voor het examen sportmassage van het NGS. In 2014 kwam daar medical taping/elastisch tapen bij en sinds 2016 ben ik ook gediplomeerd dry needle therapeut.


Alhoewel thuis begonnen met een massagepraktijk op de 1e etage, was ik dolblij met de vraag van het WestCord WTC hotel in Leeuwarden om in  2014 om mijn praktijk naar de wellness etage van het hotel te verhuizen. Hierdoor kreeg ik de beschikking over een prachtige professionele massageruimte met douchegelegenheid, toilet, sauna’s en zonnebanken. Daarnaast kon ik mijn ervaring uit gaan breiden met het geven van ontspanningsmassages aan hotelgasten. Door een brand in september 2021 op de wellness etage, is de praktijk helaas onbruikbaar en werk ik momenteel vanuit het Emmaplein 2, op de 1e etage van tandartspraktijk Oranjewijk.

Van beroep ben ik senior purser bij de KLM en vlieg ik ongeveer 32 uur per week “de wereld rond”. Dat doe ik al ruim 26 jaar met veel plezier. Het masseren geeft mij een anders soort energie; het is fantastisch om cliënten weer pijnvrij te laten bewegen, sporten of werken. 

In de vrije tijd die nog rest geniet ik van mijn gezin en sporten. Sinds 2003 ben ik fervent hardloper. Inmiddels uitgebreid met trailrunning, krachttraining  en triatlon.

 

Vanuit mijn expertise als atleet kan ik me goed inleven in sporters. Zij willen blessurevrij naar een marathon, triatlon of ander sportevenement toewerken. Mochten er al pijntjes optreden, willen zij er zo snel mogelijk weer vanaf. Met mijn opgedane ervaring, zowel op sportgebied als massagevaktechnisch, kan ik hen hierbij ondersteunen en helpen.

 

Naast deze groep sporters behandel ik veel cliënten met rugklachten. Samen kijken we waar de klacht vandaan zou kunnen komen, of ik de persoon ben om te behandelen of door te verwijzen en hoe we kunnen voorkomen dat de klachten weer terugkomen. Hiervoor werk ik samen met meerdere fysiopraktijken. Maar ook voor een relaxte ontspanningsmassage ben je bij ons aan het juiste adres! De hygiënische en warme, prettige massageruimte, warme olie - desgewenst aangevuld met essentiële oliën- vormen de basis voor een heerlijk ontspannen uur genieten.