Ontspanningsmassage

Geniet van het moment! Tijdens een ontspanningsmassage komen lichaam en geest tot rust. Geschikt voor iedereen die wel wat ontspanning kan gebruiken. Het is een uitgebreide en professionele massage van het hele lichaam. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen en strijkingen (effleurages). Dit stimuleert de doorbloeding van spieren en onderliggend weefsel en voert afvalstoffen af. Je spierfunctie verbetert, je weerstand neemt toe, stress vermindert en het kan je helpen beter te slapen. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid. Samen met jou bepalen we vooraf of wat je prettig vindt - wel of geen voeten- hand of hoofdmassage, stevig of juist zachte effleurages. Vind je de rug het meest prettig om gemasseerd te krijgen, leggen we daar de nadruk op. Zo maak je zelf, samen met de masseur, je eigen ‘op maat gemaakte’ massage.

 

Voeg essentiële olie toe voor een heerlijke geur en de voedende, vochtregulerende eigenschappen met rustgevende werking voor lichaam en geest.

De essentiële oliën waar ik mee werk zijn van Rituals:

 

  • The ritual of Dao massage olie; verrijkt met rustgevende witte lotus en huidverzorgende Yi Yi Ren.
  • Hammam massage olie; met revitaliserende biologische Argan Olie en de verwarmende eigenschappen van natuurlijk eucalyptus.
  • De basis olie is altijd een biologische zoete amandelolie; 100% natuurlijk met vitamine E, B1, B2, B6 welke allemaal voedend en hydraterend voor je huid zijn. Bovendien is de olie geurloos.

 Elk seizoen heb ik een olie die bij de tijd van het jaar past. Vraag er dus gerust naar bij je bezoek!

 

Gun jezelf ‘tijd voor mij” en reserveer en geniet van een heerlijke ontspanningsmassage.